Tejcsokoládé
Csábítóan finom, lágyan olvadó tejszínes csokoládé.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (25 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2406 kJ / 578 kcal | 602 kJ / 145 kcal | 7% |
Zsír | 38,2 g | 9,6 g | 14% |
amelyből telített zsírsavak | 23,8 g | 6,0 g | 30% |
Szénhidrát | 50,6 g | 12,7 g | 5% |
amelyből cukrok | 49,8 g | 12,5 g | 14% |
Fehérje | 7,1 g | 1,8 g | 4% |
Só | 0,22 g | 0,06 g | 1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Tejcsokoládé
Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor (23,5%), kakaómassza, vajzsír, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat.
Kakaó szárazanyag: legalább 32% a csokoládéban.
Mogyorót, mandulát, földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Mogyorós-mandulás
Ropogós mogyoró- és manduladarabkák lágyan olvadó tejcsokoládéban.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (25 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2374 kJ / 570 kcal | 594 kJ / 143 kcal | 7% |
Zsír | 37,4 g | 9,4 g | 13% |
amelyből telített zsírsavak | 16,7 g | 4,2 g | 21% |
Szénhidrát | 47,0 g | 11,8 g | 5% |
amelyből cukrok | 44,3 g | 11,1 g | 12% |
Fehérje | 9,8 g | 2,5 g | 5% |
Só | 0,15 g | 0,04 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Tejcsokoládé mogyoró- és manduladarabkákkal
Összetevők: cukor, teljes tejpor (16,7%), kakaóvaj, mogyoró (15%), kakaómassza, mandula (5%), írópor, laktóz, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat.
Kakaó szárazanyag: legalább 32% a csokoládéban.
Földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Kávés-tejszínes
Kávés-tejszínes csokoládé fehércsokoládé rétegen.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (25 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2333 kJ / 560 kcal | 583 kJ / 140 kcal | 7% |
Zsír | 35,5 g | 8,9 g | 13% |
amelyből telített zsírsavak | 21,7 g | 5,4 g | 27% |
Szénhidrát | 51,2 g | 12,8 g | 5% |
amelyből cukrok | 50,7 g | 12,7 g | 14% |
Fehérje | 8,3 g | 2,1 g | 4% |
Só | 0,31 g | 0,08 g | 1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Kávés-tejszínes csokoládé (55%) fehér csokoládé (45%) rétegen
Összetevők: cukor, kakaóvaj, tejszínpor (11,4%), teljes tejpor (11%), kakaómassza, sovány tejpor, laktóz, kávé, írópor, emulgeálószer: szójalecitin, étkezési só, vanília kivonat.
Kakaó szárazanyag: legalább 32% a tejszínes csokoládéban, legalább 28% a fehér csokoládéban.
Mogyorót, mandulát, földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Étcsokoládé 72%
Karakteres ízű, lágyan olvadó étcsokoládé 72% kakaótartalommal.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (25 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2399 kJ / 578 kcal | 600 kJ / 145 kcal | 7% |
Zsír | 42,6 g | 10,7 g | 15% |
amelyből telített zsírsavak | 25,7 g | 6,4 g | 32% |
Szénhidrát | 33,5 g | 8,4 g | 3% |
amelyből cukrok | 27,9 g | 7,0 g | 8% |
Fehérje | 9,5 g | 2,4 g | 5% |
Só | 0,05 g | 0,01 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Étcsokoládé
Összetevők: kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, vanília kivonat.
Kakaó szárazanyag: legalább 72%.
Tejet, mogyorót, mandulát, földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Marcipános
Nemes étcsokoládé finom marcipántöltelékkel.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (28 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2113 kJ / 506 kcal | 592 kJ / 142 kcal | 7% |
Zsír | 28,1 g | 7,9 g | 11% |
amelyből telített zsírsavak | 13,3 g | 3,7 g | 19% |
Szénhidrát | 53,2 g | 14,9 g | 6% |
amelyből cukrok | 50,3 g | 14,1 g | 16% |
Fehérje | 6,9 g | 1,9 g | 4% |
Só | 0,03 g | <0,01 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Étcsokoládé marcipánnal töltve (38%)
Összetevők: cukor, kakaómassza, őrölt mandula (14,1%), kakaóvaj, vajzsír, fruktóz, glükózszirup, invertcukor-szirup, dextróz, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aroma, vanília kivonat.
Kakaó szárazanyag: legalább 50% a csokoládéban.
Mogyorót, földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Mogyorókrémes
Lágyan olvadó mogyorókrém töltelék finom tejcsokoládéban.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (28 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2355 kJ / 564 kcal | 659 kJ / 158 kcal | 8% |
Zsír | 34,1 g | 9,5 g | 14% |
amelyből telített zsírsavak | 16,4 g | 4,6 g | 23% |
Szénhidrát | 54,5 g | 15,3 g | 6% |
amelyből cukrok | 51,9 g | 14,5 g | 16% |
Fehérje | 8,0 g | 2,2 g | 4% |
Só | 0,17 g | 0,05 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Tejcsokoládé mogyorókrémmel töltve (43%)
Összetevők: cukor, kakaóvaj, aprított mogyoró (14,2%), teljes tejpor (12,3%), kakaómassza, írópor, laktóz, sovány tejpor, vajzsír, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aroma, vanília kivonat.
Kakaó szárazanyag: legalább 32% a csokoládéban.
Mandulát, földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Narancsos-mandulás
Narancsdarabok aprított mandulával és prémium minőségű, 72%-os étcsokoládéval
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (25 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2341 kJ / 564 kcal | 585 kJ / 141 kcal | 7% |
Zsír | 40,5 g | 10,1 g | 14% |
amelyből telített zsírsavak | 22,8 g | 5,7 g | 29% |
Szénhidrát | 34,6 g | 8,7 g | 3% |
amelyből cukrok | 29,1 g | 7,3 g | 8% |
Fehérje | 9,7 g | 2,4 g | 5% |
Só | 0,05 g | 0,01 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Étcsokoládé manduladarabkákkal (6%) és sűrített narancslével (2%)
Összetevők: kakaómassza, cukor, aprított mandula, kakaóvaj, sűrített narancslé, almapüré, emulgeálószer: szójalecitin, természetes aromák, ananász, sűrítőanyag: nátrium-alginát, étkezési sav: citromsav.
Kakaó szárazanyag: legalább 72% a csokoládéban.
Tejet, mogyorót, földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.