Tej- és Étcsokoládé Válogatás
8 változatos íz, melyek közül mindenki megtalálja a kedvencét.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (12,5 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2346 kJ / 563 kcal | 293 kJ / 70 kcal | 4% |
Zsír | 36,1 g | 4,5 g | 6% |
amelyből telített zsírsavak | 19,9 g | 2,5 g | 13% |
Szénhidrát | 49,9 g | 6,2 g | 2% |
amelyből cukrok | 48,0 g | 6,0 g | 7% |
Fehérje | 7,8 g | 1,0 g | 2% |
Só | 0,17 g | 0,02 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, teljes tejpor, növényi zsír (pálma, shea), mogyoró (3,8%), mandula (3,4%), tejszínpor, sovány tejpor, laktóz, írópor, vajzsír, dextróz, zsírszegény kakaópor, fruktóz, emulgeálószer: szójalecitin, glükózszirup, invertcukorszirup, kávé, aromák, étkezési só.
Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban;
Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.
Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (12,5 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2346 kJ / 563 kcal | 293 kJ / 70 kcal | 4% |
Zsír | 36,1 g | 4,5 g | 6% |
amelyből telített zsírsavak | 20,0 g | 2,5 g | 13% |
Szénhidrát | 49,9 g | 6,2 g | 2% |
amelyből cukrok | 48,0 g | 6,0 g | 7% |
Fehérje | 7,8 g | 1,0 g | 2% |
Só | 0,18 g | 0,02 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, teljes tejpor, növényi zsír (pálma, shea), mogyoró (3,8%), tejszínpor, mandula (2,8%), sovány tejpor, laktóz, írópor, vajzsír, zsírszegény kakaópor, dextróz, emulgeálószer: szójalecitin, fruktóz, kávé, glükózszirup, invertcukorszirup, aromák, étkezési só.
Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.
Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (12,5 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2353 kJ / 565 kcal | 294 kJ / 71 kcal | 4% |
Zsír | 36,3 g | 4,5 g | 6% |
amelyből telített zsírsavak | 20,1 g | 2,5 g | 13% |
Szénhidrát | 49,8 g | 6,2 g | 2% |
amelyből cukrok | 47,9 g | 6,0 g | 7% |
Fehérje | 7,9 g | 1,0 g | 2% |
Só | 0,18 g | 0,02 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, teljes tejpor, mogyoró (4,2%), növényi zsír (pálma, shea), tejszínpor, mandula (2,8%), laktóz, sovány tejpor, írópor, vajzsír, sovány kakaópor, dextróz, emulgeálószer: szójalecitin, fruktóz, kávé, glükózszirup, invertcukorszirup, aromák, étkezési só.
Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.
Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Tejcsokoládé Válogatás
4 jól ismert íz a tejcsokoládé kedvelőinek.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (12,5 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2412 kJ / 579 kcal | 302 kJ / 72 kcal | 4% |
Zsír | 37,8 g | 4,7 g | 7% |
amelyből telített zsírsavak | 20,4 g | 2,6 g | 13% |
Szénhidrát | 50,1 g | 6,3 g | 2% |
amelyből cukrok | 48,3 g | 6,0 g | 7% |
Fehérje | 8,1 g | 1,0 g | 2% |
Só | 0,21 g | 0,03 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, mogyoró (7,6%), kakaómassza, növényi zsír (pálma, shea), laktóz, írópor, sovány tejpor, vajzsír, aprított mandula (1,3%), dextróz, emulgeálószer: szójalecitin, zsírszegény kakaópor, aromák, étkezési só.
Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé:
kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban.
Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Étcsokoládé Válogatás
Étcsokoládé válogatás igazi ínyenceknek 4 izgalmas ízzel.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (12,5 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2282 kJ / 548 kcal | 285 kJ / 69 kcal | 3% |
Zsír | 34,4 g | 4,3 g | 6% |
amelyből telített zsírsavak | 19,7 g | 2,5 g | 13% |
Szénhidrát | 49,8 g | 6,2 g | 2% |
amelyből cukrok | 47,7 g | 6,0 g | 7% |
Fehérje | 7,5 g | 0,9 g | 2% |
Só | 0,14 g | 0,02 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.
Összetevők: cukor, kakaómassza, kakaóvaj, tejszínpor, aprított mandula (4,3%), növényi zsír (shea, pálma), teljes tejpor, sovány tejpor, laktóz, zsírszegény kakaópor, vajzsír, fruktóz, kávé, emulgeálószer: szójalecitin, glükózszirup, invertcukorszirup, írópor, dextróz, aromák, étkezési só.
Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a tejszínes csokoládéban; legalább 28% a fehércsokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban.
Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Mousse au Chocolat Válogatás
merci Mousse au Chocolat Válogatás 4 finom csokoládéhabos töltelékkel
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (10,5 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2510 kJ / 603 kcal | 264 kJ / 63 kcal | 3% |
Zsír | 41,9 g | 4,4 g | 6% |
amelyből telített zsírsavak | 24,7 g | 2,6 g | 13% |
Szénhidrát | 47,7 g | 5,0 g | 2% |
amelyből cukrok | 44,3 g | 4,7 g | 5% |
Fehérje | 7,4 g | 0,8 g | 2% |
Só | 0,22 g | 0,02 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Csokoládékülönlegesség habkrémes töltelékkel (40%)
Összetevők: cukor, kakaómassza, kakaóvaj, növényi zsírok (shea, pálma) teljes tejpor, tejszínpor, vajzsír, sovány tejpor, őrölt mogyoró, laktóz, írópor, emulgeálószer: szójalecitin, mandula, aromák, étkezési só.
Fehércsokoládé fehér habos krémtöltelékkel: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé habos kakaókrémes töltelékkel: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé habos mogyorókrémes töltelékkel: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé habos kakaókrémes töltelékkel: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban;
Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Mandulás Válogatás
4 mandulás íz, mindenkinek, aki ropogósan szereti.
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (12,5 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2378 kJ / 571 kcal | 297 kJ / 71 kcal | 4% |
Zsír | 37,4 g | 4,7 g | 7% |
amelyből telített zsírsavak | 19,0 g | 2,4 g | 12% |
Szénhidrát | 47,2 g | 5,9 g | 2% |
amelyből cukrok | 44,5 g | 5,6 g | 6% |
Fehérje | 9,7 g | 1,2 g | 2% |
Só | 0,32 g | 0,04 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Csokoládékülönlegesség mandulával (6,7%) és egyéb ropogós darabkákkal.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, mandula, mogyoró (6,3%), tejszínpor, laktóz, írópor, sovány tejpor, rizsliszt, emulgeálószer: szójalecitin, glükózszirup, méz, búzafehérje, növényi zsírok (kókusz, pálma), étkezési só, búzamaláta, aromák, tojásfehérje, burgonyakeményítő.
Tejcsokoládé mogyoró- és manduladarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban.
Étcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 45% a csokoládéban.
Fehércsokoládé manduladarabkákkal és rizspehellyel: kakaó szárazanyag legalább 28% a csokoládéban.
Tejcsokoládé mézes manduladarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban.
Földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.
Winter Chocolate
Téli élvezet: a merci Winter Chocolate négy ellenállhatatlan ízű csokoládé különlegességet tartalmaz. Kóstold meg mindet!
Tápérték információk
Átlagos tápérték | Per 100 g | Per darab (12,5 g) | Per darab %* |
---|---|---|---|
Energia | 2371 kJ / 569 kcal | 296 kJ / 71 kcal | 4% |
Zsír | 37,2 g | 4,7 g | 7% |
amelyből telített zsírsavak | 21,4 g | 2,7 g | 14% |
Szénhidrát | 49,7 g | 6,2 g | 2% |
amelyből cukrok | 47,1 g | 5,9 g | 7% |
Fehérje | 7,3 g | 0,9 g | 2% |
Só | 0,29 g | 0,04 g | <1% |
*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)
Töltött és töltetlen csokoládé különlegességek.
Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, teljes tejpor, növényi zsírok (pálma, shea), tejszínpor, sovány tejpor, laktóz, apróra vágott mandula (1,5 %), írópor, teljes kiőrlésű búzaliszt, dextróz, mogyoró (1,2 %), vajzsír, gyümölcslé sűrítményekből (narancs, citrom), kukorica, emulgeálószer: szójalecitin, vaj, zsírszegény kakaó, almadarabok, aromák, étkezési só, búzakeményítő, zselésítőanyag: pektinek, fűszerek, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogénkarbonát, ammónium-hidrogénkarbonát), árpamaláta kivonat, étkezési citromsav, narancshéj.
Kakaó szárazanyag: legalább 32 % a tejcsokoládéban,
Kakaó szárazanyag: legalább 50 % az étcsokoládéban.
Földimogyorót, egyéb dióféléket és tojást tartalmazhat.
Megjegyzés
Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.