merci Finest Selection

Szívből jövő köszönet

Finom, változatos ízekből összeállított merci Finest Selection csokoládékülönlegesség.

Tej- és Étcsokoládé Válogatás

8 változatos íz, melyek közül mindenki megtalálja a kedvencét.

Tejcsokoládé
Kávés-tejszínes
Mandulás-mogyorós
Mogyorókrémes
Marcipános
Étcsokoládé
Habos kakaókrémes
Pralinékrémes

Tápérték információk

Átlagos tápérték

Per 100 g

Per darab (12,5 g)

Per darab %*

Energia 2346 kJ / 563 kcal 293 kJ / 70 kcal 4%
Zsír 36,1 g 4,5 g 6%
amelyből telített zsírsavak 19,9 g 2,5 g 13%
Szénhidrát 49,9 g 6,2 g 2%
amelyből cukrok 48,0 g 6,0 g 7%
Fehérje 7,8 g 1,0 g 2%
0,17 g 0,02 g <1%

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, teljes tejpor, növényi zsír (pálma, shea), mogyoró (3,8%), mandula (3,4%), tejszínpor, sovány tejpor, laktóz, írópor, vajzsír, dextróz, zsírszegény kakaópor, fruktóz, emulgeálószer: szójalecitin, glükózszirup, invertcukorszirup, kávé, aromák, étkezési só.

Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban;

Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.

Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.

Megjegyzés

Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.

Tápérték információk

Átlagos tápérték

Per 100 g

Per darab (12,5 g)

Per darab %*

Energia 2346 kJ / 563 kcal 293 kJ / 70 kcal 4%
Zsír 36,1 g 4,5 g 6%
amelyből telített zsírsavak 20,0 g 2,5 g 13%
Szénhidrát 49,9 g 6,2 g 2%
amelyből cukrok 48,0 g 6,0 g 7%
Fehérje 7,8 g 1,0 g 2%
0,18 g 0,02 g <1%

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, teljes tejpor, növényi zsír (pálma, shea), mogyoró (3,8%), tejszínpor, mandula (2,8%), sovány tejpor, laktóz, írópor, vajzsír, zsírszegény kakaópor, dextróz, emulgeálószer: szójalecitin, fruktóz, kávé, glükózszirup, invertcukorszirup, aromák, étkezési só.

Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.

Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.

Megjegyzés

Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.

Tápérték információk

Átlagos tápérték

Per 100 g

Per darab (12,5 g)

Per darab %*

Energia 2353 kJ / 565 kcal 294 kJ / 71 kcal 4%
Zsír 36,3 g 4,5 g 6%
amelyből telített zsírsavak 20,1 g 2,5 g 13%
Szénhidrát 49,8 g 6,2 g 2%
amelyből cukrok 47,9 g 6,0 g 7%
Fehérje 7,9 g 1,0 g 2%
0,18 g 0,02 g <1%

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, teljes tejpor, mogyoró (4,2%), növényi zsír (pálma, shea), tejszínpor, mandula (2,8%), laktóz, sovány tejpor, írópor, vajzsír, sovány kakaópor, dextróz, emulgeálószer: szójalecitin, fruktóz, kávé, glükózszirup, invertcukorszirup, aromák, étkezési só.

Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; a fehércsokoládéban: kakaó szárazanyag legalább 28%.

Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.

Megjegyzés

Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.

Tápérték információk
Tápérték információk

Tejcsokoládé Válogatás

4 jól ismert íz a tejcsokoládé kedvelőinek.

merci Tejcsokoládé Válogatás 250g
Tejcsokoládé
Mandulás-mogyorós
Mogyorókrémes
Pralinékrémes

Tápérték információk

Átlagos tápérték

Per 100 g

Per darab (12,5 g)

Per darab %*

Energia 2412 kJ / 579 kcal 302 kJ / 72 kcal 4%
Zsír 37,8 g 4,7 g 7%
amelyből telített zsírsavak 20,4 g 2,6 g 13%
Szénhidrát 50,1 g 6,3 g 2%
amelyből cukrok 48,3 g 6,0 g 7%
Fehérje 8,1 g 1,0 g 2%
0,21 g 0,03 g <1%

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, mogyoró (7,6%), kakaómassza, növényi zsír (pálma, shea), laktóz, írópor, sovány tejpor, vajzsír, aprított mandula (1,3%), dextróz, emulgeálószer: szójalecitin, zsírszegény kakaópor, aromák, étkezési só.

Mogyorókrémmel töltött tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32%; Tejcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Pralinékrémmel töltött tejcsokoládé:
kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban.

Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.

Megjegyzés

Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.

Tápérték információk
Tápérték információk

Étcsokoládé Válogatás

Étcsokoládé válogatás igazi ínyenceknek 4 izgalmas ízzel.

merci Étcsokoládé Válogatás 250g
Étcsokoládé
Kávés-tejszínes
Habos kakaókrémes
Marcipános

Tápérték információk

Átlagos tápérték

Per 100 g

Per darab (12,5 g)

Per darab %*

Energia 2282 kJ / 548 kcal 285 kJ / 69 kcal 3%
Zsír 34,4 g 4,3 g 6%
amelyből telített zsírsavak 19,7 g 2,5 g 13%
Szénhidrát 49,8 g 6,2 g 2%
amelyből cukrok 47,7 g 6,0 g 7%
Fehérje 7,5 g 0,9 g 2%
0,14 g 0,02 g <1%

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Töltött és töltetlen csokoládékülönlegességek.

Összetevők: cukor, kakaómassza, kakaóvaj, tejszínpor, aprított mandula (4,3%), növényi zsír (shea, pálma), teljes tejpor, sovány tejpor, laktóz, zsírszegény kakaópor, vajzsír, fruktóz, kávé, emulgeálószer: szójalecitin, glükózszirup, invertcukorszirup, írópor, dextróz, aromák, étkezési só.

Kávés-tejszínes kétrétegű csokoládé: kakaó szárazanyag legalább 32% a tejszínes csokoládéban; legalább 28% a fehércsokoládéban; Habos kakaókrémmel töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban; Étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 45%; Marcipánnal töltött étcsokoládé: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban.

Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.

Megjegyzés

Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.

Tápérték információk
Tápérték információk

Mousse au Chocolat Válogatás

merci Mousse au Chocolat Válogatás 4 finom csokoládéhabos töltelékkel

merci Finest Selection Mousse au Chocolat Variety 210g
Habos kakaókrémes tej
Habkrémes fehér
Habos kakaókrémes ét
Mogyorókrémes tej

Tápérték információk

Átlagos tápérték

Per 100 g

Per darab (10,5 g)

Per darab %*

Energia 2510 kJ / 603 kcal 264 kJ / 63 kcal 3%
Zsír 41,9 g 4,4 g 6%
amelyből telített zsírsavak 24,7 g 2,6 g 13%
Szénhidrát 47,7 g 5,0 g 2%
amelyből cukrok 44,3 g 4,7 g 5%
Fehérje 7,4 g 0,8 g 2%
0,22 g 0,02 g <1%

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Csokoládékülönlegesség habkrémes töltelékkel (40%)

Összetevők: cukor, kakaómassza, kakaóvaj, növényi zsírok (shea, pálma) teljes tejpor, tejszínpor, vajzsír, sovány tejpor, őrölt mogyoró, laktóz, írópor, emulgeálószer: szójalecitin, mandula, aromák, étkezési só.

Fehércsokoládé fehér habos krémtöltelékkel: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé habos kakaókrémes töltelékkel: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Tejcsokoládé habos mogyorókrémes töltelékkel: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban; Étcsokoládé habos kakaókrémes töltelékkel: kakaó szárazanyag legalább 50% a csokoládéban;

Az összes fajta mogyoró, mandula, földimogyoró, más diófélék és tojás részeit is tartalmazhatja.

Megjegyzés

Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.

Tápérték információk
Tápérték információk

Mandulás Válogatás

4 mandulás íz, mindenkinek, aki ropogósan szereti.

merci Mandulás Válogatás 250g
Mandulás-rizspelyhes fehér
Mézes-mandulás
Mogyorós-mandulás
Mandulás-mogyorós étcsokoládé

Tápérték információk

Átlagos tápérték

Per 100 g

Per darab (12,5 g)

Per darab %*

Energia 2378 kJ / 571 kcal 297 kJ / 71 kcal 4%
Zsír 37,4 g 4,7 g 7%
amelyből telített zsírsavak 19,0 g 2,4 g 12%
Szénhidrát 47,2 g 5,9 g 2%
amelyből cukrok 44,5 g 5,6 g 6%
Fehérje 9,7 g 1,2 g 2%
0,32 g 0,04 g <1%

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Csokoládékülönlegesség mandulával (6,7%) és egyéb ropogós darabkákkal.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, teljes tejpor, kakaómassza, mandula, mogyoró (6,3%), tejszínpor, laktóz, írópor, sovány tejpor, rizsliszt, emulgeálószer: szójalecitin, glükózszirup, méz, búzafehérje, növényi zsírok (kókusz, pálma), étkezési só, búzamaláta, aromák, tojásfehérje, burgonyakeményítő.

Tejcsokoládé mogyoró- és manduladarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban.
Étcsokoládé mandula- és mogyoródarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 45% a csokoládéban.
Fehércsokoládé manduladarabkákkal és rizspehellyel: kakaó szárazanyag legalább 28% a csokoládéban.
Tejcsokoládé mézes manduladarabkákkal: kakaó szárazanyag legalább 32% a csokoládéban.

Földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.

Megjegyzés

Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.

Tápérték információk
Tápérték információk

Winter Chocolate

Téli élvezet: a merci Winter Chocolate négy ellenállhatatlan ízű csokoládé különlegességet tartalmaz. Kóstold meg mindet!

merci Winter Chocolate
Téli alma
Narancs-mandula
Spekulatius (keksz)
Téli praliné

Tápérték információk

Átlagos tápérték

Per 100 g

Per darab (12,5 g)

Per darab %*

Energia 2371 kJ / 569 kcal 296 kJ / 71 kcal 4%
Zsír 37,2 g 4,7 g 7%
amelyből telített zsírsavak 21,4 g 2,7 g 14%
Szénhidrát 49,7 g 6,2 g 2%
amelyből cukrok 47,1 g 5,9 g 7%
Fehérje 7,3 g 0,9 g 2%
0,29 g 0,04 g <1%

*Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2000 kcal)

Töltött és töltetlen csokoládé különlegességek.

Összetevők: cukor, kakaóvaj, kakaómassza, teljes tejpor, növényi zsírok (pálma, shea), tejszínpor, sovány tejpor, laktóz, apróra vágott mandula (1,5 %), írópor, teljes kiőrlésű búzaliszt, dextróz, mogyoró (1,2 %), vajzsír, gyümölcslé sűrítményekből (narancs, citrom), kukorica, emulgeálószer: szójalecitin, vaj, zsírszegény kakaó, almadarabok, aromák, étkezési só, búzakeményítő, zselésítőanyag: pektinek, fűszerek, térfogatnövelő szerek (nátrium-hidrogénkarbonát, ammónium-hidrogénkarbonát), árpamaláta kivonat, étkezési citromsav, narancshéj.

Kakaó szárazanyag: legalább 32 % a tejcsokoládéban,

Kakaó szárazanyag: legalább 50 % az étcsokoládéban.

Földimogyorót, egyéb dióféléket és tojást tartalmazhat.

Megjegyzés

Az összetevő lista és a tápértékekre vonatkozó adatok kerekített átlagos értékeinek alapját az aktuális receptúrák képezik. Receptúraváltozás esetén a termékek a kereskedelmi forgalomban a korábbi és az új összetételben is elérhetőek lehetnek, így minden esetben javasoljuk az adatok összevetését a csomagolásokon szereplő értékekkel. További eltérések ezenfelül jelölésekre vonatkozó jogszabályváltozásokból is adódhatnak.

Tápérték információk
Tápérték információk